Mantingueu-vos segurs a l'aplicació: Consells essencials de seguretat
Edited

Mantenir-se segur mentre exploreu connexions a l'aplicació és crucial. Aquí teniu una guia directa per ajudar-vos a navegar amb seguretat.

Seguretat Financera: No Envieu Diners

Si algú us demana diners o informació financera, és una estafa. Sempre. Bloquegeu-los i informeu-nos immediatament. Això ens ajuda a eliminar-los i a protegir-vos a vosaltres i als altres.

Informació Personal: Compartiu amb Cura

Aneu amb compte a l'hora de donar el vostre número de telèfon o correu electrònic. Si no coneixeu bé algú, manteniu les converses dins de l'aplicació. És la manera més segura de comunicar-se.

Sigueu Escèptics amb Certes Aplicacions de Xat

Als estafadors els agrada utilitzar aplicacions de xat com Hangouts i KIK. Si algú insisteix a moure la conversa allà, és un senyal d'alerta. Quedeu-vos a la nostra aplicació, on és més segur.

Vigileu amb els Perfils Falsos

Els perfils militars que declaren amor des de la llunyania, especialment de missions de pau, solen ser estafes. Si sembla massa ràpid o massa increïble, confieu en els vostres instints i bloquegeu-los.

Més Consells per a la Vostra Seguretat

  • Contrasenyes Fortes: Utilitzeu una contrasenya forta i única per al vostre compte de l'aplicació.

  • Trobades en Públic: Sempre quedeu en llocs públics les primeres vegades i informeu a algú de on sereu.

  • Confieu en el Vostre Instint: Si alguna cosa no sembla correcta, probablement no ho és. No dubteu a acabar una conversa o a informar d'un perfil.

  • Mantingueu-vos Actualitzats: Mantingueu-vos informats sobre les pràctiques de seguretat en línia i esteu al corrent dels estafes comuns.

Com Informar Preocupacions

Si veieu comportaments sospitosos, informeu-ne. Utilitzeu les funcions de denúncia de l'aplicació o contacteu directament amb el suport. Les vostres informacions són anònimes i essencials per mantenir l'aplicació com un espai segur.

Recordeu, la vostra seguretat és important. Seguint aquests consells i utilitzant les eines de denúncia, esteu ajudant a crear una comunitat més segura per a tothom.